Twitter neden acilmiyor

Ankara yine bombalı araçla yapılan bir terör saldırısı ile karşı karşıya kaldı. Patlamanın ardından sosyal medya sitesi Twitter açılmıyor. Yakınlarına ulaşmak isteyenler ya da haberleri takip etmek isteyenler Twitter yoğun şekilde giriş yaptığı için Twitter çöktü. Twitter ile ilgili yaşanan sorunlara dair çözüm ve öneriler YORUMUNUZ bölümünde paylaşılmaktadır.Şu an ülkemizde ve sınırlarımızda yaşanan önemli olaylar nedeniyle, sosyal paylaşım sitelerinde birçok paylaşım yapılıyor. Özellikle Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda birçok kesim farklı görüşleri içeren paylaşımlarda bulunuyor.
25.08.2016
İstanbul Beyoğlu’nda kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini belirterek, olayda 4 kişinin hayatını kaybettiğini 1 canlı bombanın da öldüğü belirtiliyor, 3’ü ağır 20 kişinin yaralandığını bildirdi. 2016
Ankara’da yaşanan patlamalar sonrasında sosyal medya sitesi Twitter’da olayla ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı. Bu paylaşımlar arasında provokasyona neden olabilecek paylaşımlar da yer alıyordu. Twitter bundan dolayı kapatılmış olabilir. Twitter erişime kapatıldı mı? Twitter neden açılmıyor?
20 Mart 2016
Twitter’ın hata verdiği süre zarfında siteye girmeye çalışan kullanıcılar; “Teknik bir hata var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz” mesajıyla karşılaştı. Twitter‘ın kısa bir süre önce Status sayfasında yaptığı açıklama; “Kullanıcılar, Twitter’a erişmekte sorun yaşayabilir. Mühendislerimiz şu an sorunu gidermek üzere çalışıyorlar.” Sorunun detayları hakkında şimdilik herhangi bir bilgi verilmiyor. Bunun dışında yaşan twitter sorun ve çözümleri için YORUMUNUZ bölümünü kullanabilirsiniz.

0 yorum: